VOA verkiezingsshow met 4 Top-winnaars

Op donderdag 18 januari vierden meer dan 500 ondernemers de VOA-nieuwjaarsbijeenkomst en de verkiezing van de ondernemingsprijzen van VOA – de VOAWARDS. De gasten in de grote zaal van theater Castellum stemden massaal op hun favoriete genomineerde ondernemingen.

Tijdens een wervelende show, geleid door presentator Richard van Hooijdonk, werden in drie categorieën de genomineerden gepresenteerd. Vervolgens kon het publiek hun stemmen uitbrengen. Spannende momenten voor de genomineerden. Dit jaar werd voor de eerste keer ook de VOA-duurzaamheidsprjis uitgereikt aan die ondernemer die  zich als duurzame onderneming onderscheidt in alle facetten van duurzaam ondernemen. Na het voorlezen van het juryrapport door wethouder Gert van der Ham werd Hoogeveen Plants de terechte winnaar!

Wie waren de winnaars bij de VOAWARDS? In de categorie ZZP is de trofee voor De Bloemenjongen. Bij Horeca & Retail zijn de meeste stemmen voor Restaurant Proto en in de categorie MKB & MKB XL is de prijs gevallen op Bloemen Architecten. De prijzen werden uitgedeeld door winnaars van vorig jaar en door wethouder Gerard van As. Notaris Harriët Bijl zorgde voor de controle van de stemapparatuur zodat ook dit onderdeel naar behoren verliep.

Dit event, mogelijk gemaakt door sponsoring van een aantal bij VOA aangesloten bedrijven, werd muzikaal opgeluisterd door de bekende zanggroep OG3NE en een presentatie van trendwatcher Richard van Hooijdonk.  

Het bestuur van VOA kijkt zeer tevreden terug, de VOAWARDS mag een succes worden genoemd. ”De show was weer een feestje”, is een veelgehoorde reactie. Op naar de volgende mooie bijeenkomst van de VOA.