Spelregels

Procedure

De VOA-leden mogen via deze website hun stem uitbrengen op hun favoriete bedrijven. Hiervoor heb je de code nodig zoals vermeld staat op je stemvoucher. Stemmen kan tot en met 10 november 2021. Direct na 10 november 2021 worden de stemmen geteld en blijven er op basis van het aantal stemmen door VOA-leden 2 genomineerden per categorie over.

Wildcard

Daarnaast komen alle bedrijven in de lijst – die één of meer stemmen hebben – in aanmerking voor een wildcard. De jury selecteerde uit die groep het bedrijf dat als derde genomineerde is. De jury zorgt ervoor dat de 3 genomineerde bedrijven per categorie goed gescreend zijn.

Uitgeloten van deelname

De winnaars en de 2 overige genomineerden van 2021 doen dit jaar niet mee. Het bestuur en de leden van de programmacommissie zijn tevens uitgesloten van deelname.

Toetsing

Alle genomineerden zijn door een deskundig panel (notaris, advocaat en accountant) gecheckt. Notaris Harriët Bijl toetst uiteraard ook de stemprocedure op 13 januari 2022 tijdens de feestelijke verkiezing.

De spelregels

  • Stemmen is alleen mogelijk met de persoonlijke codes. 
  • Deze code wordt eenmalig verstrekt.
  • Stemmen is alleen mogelijk op ondernemingen die lid zijn van de VOA. 
  • Ook de retail bedrijven, vertegenwoordigd in de winkeliersverenigingen, behoren tot de leden van de VOA en zijn dus verkiesbaar. (voor zover wij de namen van de winkels ook daadwerkelijk hebben doorgekregen)
  • Tijdens de VOAWARD-verkiezing kiest het publiek de nummer 1 in de diverse categorieën via een stemkastje of app op de mobiele telefoon.
  • Deze stemprocedure staat eveneens onder toezicht van notaris Harriët Bijl.