De genomineerden voor VOAWARDS 2024 zijn bekend!

VOA, de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn, heeft op donderdag 7 december tijdens de maandelijkse VOA-borrel de negen genomineerden voor de VOAWARDS 2024 bekendgemaakt.

Gestemd in twee rondes

De VOA-leden hebben in het najaar gestemd op de bedrijven die volgens hen een VOAWARD verdienen in de categorie ZZP, Horeca & Retail en MKB & MKB XL. Er was ook een tweede stemronde. De VOA-leden kozen nu nogmaals, uit de beste tien van iedere categorie. Hieruit kwam een selectie van drie genomineerden in iedere categorie. Na een check door een deskundige jury, onder leiding van notaris Harriët Bijl, presenteerde de VOA de negen genomineerden:

In de categorie ZZP

  • De Bloemenjongen
  • Fit met Jip
  • Kluivers Interieur

In de categorie Horeca & Retail:

  • Restaurant Proto
  • Sebastian Mode
  • Restaurant De Watergeus

In de categorie MKB & MKB XL:

  • 333 Travel
  • Bloemen Architecten
  • Menken Orlando

Verkiezing in Theater Castellum

De verkiezing en uitreiking van de VOAWARDS vindt plaats op donderdag
18 januari 2024 tijdens VOA-nieuwjaarsbijeenkomst in Theater Castellum. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. De winnaars nemen tijdens deze feestelijke avond de VOAWARD op het podium in ontvangst.

Nieuw: duurzaamheids-award

Dit jaar is er voor het eerst gekozen om ook een VOAWARD Duurzaam uit te reiken. Deze award gaat naar een onderneming in onze gemeente Alphen aan den Rijn die actief en innovatief bezig is met duurzaamheid.