En dit zijn de 5 winnaars!

Foto: Marius Roos Fotografie

Nu voor de tweede keer de uitreiking van de ondernemingsprijzen van VOA – de VOAWARDS – tijdens een live televisieshow. Donderdagavond 13 januari was het zover. Kijkers stemden massaal op hun favoriete genomineerde ondernemingen. 

De live-uitzending bij Studio Alphen verving ook dit jaar de gebruikelijke bijeenkomst met zo’n 700 VOA-leden in een theaterzaal. Gekozen werd voor een coronaproof programma in het vernieuwde Theater Castellum, met alleen de genomineerden als gasten en waarbij iedereen van de set en de genomineerden een sneltest hadden ondergaan. 

Tijdens een wervelende show, geleid door presentator Gerard Ekdom, werden in vijf categorieën de genomineerden gepresenteerd. Vervolgens kon het kijkerspubliek hun stemmen uitbrengen. Spannende momenten voor de genomineerden, die aanwezig waren op het podium van de grote zaal. VOA-voorzitter Elles in ’t Veld en de Alphense burgemeester Liesbeth Spies mochten de winnaars bekendmaken en de awards uitreiken. 

Wie zijn de winnaars?
In de categorie Starters is de trofee voor Imogen Productions.
In de categorie ZZP gaat de prijs naar Bymip.
Bij Horeca & Retail zijn de meeste stemmen voor Maggie Blue.
De categorie MKB heeft als winnaar SEO & SEA.
Bij MKB XL is de prijs voor de Vermeulen Groep.

De televisieshow, mogelijk gemaakt door sponsoring van een aantal bij VOA aangesloten bedrijven, werd muzikaal opgeluisterd door DJ Tom en barman Wilbert en natuurlijk de spraakzame presentator Gerard Ekdom.

Het bestuur van VOA kijkt zeer tevreden terug, de VOAWARDS-uitzending mag een succes worden genoemd. ,,De show was een muzikaal feestje”, is een veelgehoorde reactie. Het bestuur hoopt de leden snel weer live te kunnen ontmoeten.