Genomineerden VOAwards 2021

Het is zo ver! De 15 genomineerden voor de VOAWARDS 2021 zijn bekend. Jullie hebben zelf gestemd op de bedrijven die volgens jullie een VOAWARD verdienen in de categorie ZZP, Starters, Horeca & Retail, MKB en MKB XL.

Na de check door een deskundig panel zijn we trots deze genomineerden aan jullie bekend te mogen maken (in willekeurige volgorde):

De genomineerden in de categorie MKB

 • Bezemer fitness
 • Buro Toob reclame & media
 • B&L Vastgoed

De genomineerden in de categorie Starters

 • La Bodega ’87
 • Lessgo
 • Tim & Tom Producties

De genomineerden in de categorie ZZP

 • Rogaar Administratie
 • Steefig
 • Travelcoach Claudia Wolswijk

De genomineerden in de categorie Horeca & Retail

 • Alfreds
 • Van Keeken Schoenen
 • MKC Moto

De genomineerden in de categorie MKB XL

 • Elysee Dental Solutions
 • Bakkerij Visser
 • Lieftink Geveltechniek

De uitreiking van de VOAWARDS vindt plaats op 4 februari. Dit jaar helaas niet zoals we gewend zijn. Niet met 700 collega-ondernemers in het Theater Castellum. We nodigen jullie graag uit om de uitreiking thuis te volgen via Studio Alphen of via livestream.

We ontvangen de 15 genomineerden in het Parktheater waar de uitreikingen geheel volgens de bekende coronaregels plaatsvinden. Jorgen Raymann is op deze donderdag onze presentator en neemt de uitreikingen voor zijn rekening, ondersteund door onze huisband. De uitzending start om 19.00 uur op Studio Alphen en via de livestream op deze website. Het programma duurt tot  maximaal 20.30 uur. Tijdens de verkiezingen vragen wij jullie om, net als in het Theater Castellum, te stemmen op jullie favoriet. Kijk en stem mee! 

Studio Alphen is te zien op Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1407.