13 januari 2022: de uitreiking van de VOAWARDS (bekijk ‘m hier)

We mogen het helaas nog steeds niet vieren samen met 700 collega ondernemers in Theater Castellum. O, wat snakken we daarnaar. Maar de VOAWARDS uitreiking gaat hoe dan ook door en we maken er een digitaal feestje van. We nodigen jullie graag uit om de uitreiking thuis te volgen via Studio Alphen of via livestream. Die is op deze pagina zichtbaar aanstaande donderdag.

We ontvangen de 15 genomineerden in het verbouwde Theater Castellum waar de uitreiking geheel volgens de dan geldende coronamaatregelen zal plaatsvinden. Niemand minder dan Gerard Ekdom is op deze donderdag onze presentator en neemt de uitreikingen voor zijn rekening, ondersteund door een swingende DJ. De uitzending op donderdag 13 januari start om 19.30 uur op Studio Alphen en is te volgen via livestream op www.voawards.nl. De uitzending duurt tot maximaal 21.00 uur. Tijdens de verkiezingen vragen wij jullie te stemmen op jullie favoriet per categorie. Het beloofde een spannende en leuke avond te worden. Zorg dat je erbij bent!

• De uitzending wordt verzorgd met inachtneming van alle geldende coronaregels

• Alle aanwezigen op locatie testen wij preventief voorafgaand aan het event