VOAWARDS
VOAWARDS

4 februari: Verkiezing VOAWARDS online

Op 4 februari is het zo ver: de jaarlijkse uitreiking van de VOAWARDS. Maar dit jaar helaas niet zoals we gewend zijn. Niet met 700 collega-ondernemers in het Theater Castellum. 

We nodigen jullie graag uit om de uitreiking thuis te volgen via Studio Alphen of via een livestream. De livestream bekijk je hier.

We ontvangen de 15 genomineerden in het Parktheater waar de uitreikingen geheel volgens de bekende coronaregels plaatsvinden. Jorgen Raymann is op deze donderdag onze presentator en neemt de uitreikingen voor zijn rekening, ondersteund door onze huisband. 

De uitzending start om 19.00 uur op Studio Alphen en via de livestream op deze website, en duurt tot maximaal 20.30 uur.

Tijdens de verkiezingen vragen wij jullie om, net als in het Theater Castellum, te stemmen op jullie favoriet. Kijk en stem mee! 

Iedereen voor de TV/livestream kan tijdens de uitzending stemmen op zijn/haar favoriet. Stemmen kan op je telefoon via een internet-stempagina. De URL en de code verschijnt tijdens de verkiezingen regelmatig in beeld. Op dat moment staat de stemcomputer open en kan je je stem uitbrengen. 

Studio Alphen is te zien op Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1407.

Alle aanwezigen en genomineerden worden op 3 en 4 februari getest door Corona Sneltest Alphen.