De genomineerden zijn bekend!

Het is zo ver! De 15 genomineerden voor de VOAWARDS 2020 zijn bekend. Jullie hebben zelf gestemd op de bedrijven die volgens jullie een VOAWARD verdienen in de categorie ZZP, Starters, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. Na de check door een deskundig panel zijn we trots deze genomineerden aan jullie bekend te mogen maken (in willekeurige volgorde):

DE GENOMINEERDEN IN DE CATEGORIE MKB:

* BLOEMEN ARCHITECTEN
* CARWASH EASY & GO
* ABS BUNTSMA AUTOSCHADE

DE GENOMINEERDEN IN DE CATEGORIE MKB XL:

* VRHL CONTENT EN CREATIE
* RIJNVICUS
* ESKENS GROEP

DE GENOMINEERDEN IN DE CATEGORIE ZZP:

* BIKE KOERIER ALPHEN
* DE WOORDENWINKEL
* STORM UITZENDBUREAU

DE GENOMINEERDEN IN DE CATEGORIE STARTERS:

* ESPORTS GAME ARENA
* FIJN KOFFIE EN WIJN
* RESTAURANT DE ZEEGER

DE GENOMINEERDEN IN DE CATEGORIE HORECA & RETAIL:

* ‘S MOLENAARSBRUG
* TOF
* BROODJES DIRECT / CATERING DIRECT

We feliciteren alle bedrijven van harte met deze nominatie!

VOA-borrel 19 december bij Maggie Blue

We stellen de 15 genomineerden graag aan jullie voor tijdens de laatste VOA-borrel van dit jaar op 19 december om 17.30 uur bij Maggie Blue.

HOE NU VERDER?
De verkiezing en uitreiking van de VOAWARDS vindt plaats op 9 januari 2020 tijdens VOA-nieuwjaarsbijeenkomst in Theater Castellum. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een echte ‘van ons voor ons’ onderscheiding. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium in ontvangst. Dat belooft een groots spektakel te worden.

Op 9 januari hebben we tijdens de jaarlijkse VOA Nieuwjaarsbijeenkomst – naast de verkiezing VOAWARDS 2020 – natuurlijk weer een inspirerend programma, dit jaar met het thema TOP of Mind. Jij bent er toch ook bij? Aanmelden kan hier.